Jak zakończyć używanie Mergado?

Jak zakończyć używanie Mergado?

Wystarczy, że naciśniesz na stronie głównej Twojego e-sklepu symbol koła zębatego, z lewej strony pojawi się opcja “usuń e-sklep”.

Jeśli usuniesz sklep(y) internetowe, pozostanie jedynie konto użytkownika, które jest bezpłatne. Jeśli jednak chcesz usunąć również to konto, napisz do nas email z konta, na które się rejestrowałeś, a my je usuniemy.

W przypadku gdy chcesz tylko czasowo dezaktywować swoje konto ( np. w czasie wyprzedaży ) również daj nam znać na e-mail pomocy technicznej (mergado@mergado.pl). Możemy wyłączyć Twój sklep, zmiany wprowadzone w Mergado nie będą się już pojawiać w wyszukiwarkach (a Ty nie będziesz płacić za e-sklep), jednak w dalszym ciągu będziesz mógł bezpłatnie odnowić wcześniejsze ustawienia.

results for ""

    No results matching ""